Трима мъже в ареста по сигнали на съпругите

Снимка: Архив

Арестът в Шумен се напълни със съпрузи по сигнали на жените им за семейни скандали. 32-годишен, който имал наложена ограничителна заповед да не притеснява половинката си, отишъл да я търси. Блъскал и тропал по входната врата на жилището й на ул.“Средна гора“ в Шумен.

По сигнал на жената на мястото пристигнал полицейски екип и заварил в крачка Ю.А./32г./. Мъжът бил пиян, агресивен и искал да влезе в апартамента. Арестували го, защото бил опасен и за себе си и за околните, съобщават от полицията в петък.

Още двама мъже били задържани след спорове и опити за саморазправа със жените, с които живеели на семейни начала. Е.А./24г./ от село Драгомъж по време на гняв счупил врата в жилище на ул.“Алдемировци“ и се заканвал да бие изгората си.

48-годишният Р.А. от село Струйно също нощувал в ареста по сигнал на 68-годишната жена, с която живеел. Тя подала сигнал, че е употребил алкохол, започнал да буйства и я обиждал. Пред полицаите, които пристигнали за изясняване на ситуацията, Р.А. продължил със закани и заплахи. Освен че го арестували, му съставили и предупредителен протокол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България