Трима от "Левски" аут за "Пирин"

Трима играчи на "Левски" пропускат утрешния мач с "Пирин". Централният защитник Александър Александров не се възстанови от травмата, която получи на лагера в Кипър. Това означава, че Веселин Минев ще бъде ползван като централен защитник. Припомняме, че треньорският щаб залага на система с трима бранители и едва ли ще се откаже от този подход.

Аут за мача с "орлетата" са още Джереми де Ноойер, който е наказан, и контузеният Сърджан Лукин.

„Първо настроението винаги е добро в съблекалнята, но това трябва да се пренесе и на терена - каза треньорът на "Левски" Елин Топузаков. - Надяваме се да сме солидни в защита и ми е ясно, че контролите нямат общо с утрешния мач. Очаквам труден двубой, от гледна точка, че е първи. Нормално да има предстартова треска и напрежение, ако го няма, няма да сме на това ниво и висота. Имам хубави спомени от престоя ми в Пирин, когато бях футболист, но това е друг е етап. Сантименти няма“.

„Нямам притеснения, работихме добре. Момчетата са стараят да спазват всичко, което им даваме като указания. Игровият ритъм на официалните мачове липсва. Нормално, докато не влезем във втори трети кръг да има колебания. Но ние трябва да коригираме тези неща и да сме подготвени за утре, защото е важна среща, както и всички мачове до края“, добави Топузаков.

„По-важната задача е утрешният мач, изцяло концентрирани сме. Нека си свършим работата, нека вземем това, което ни приляга, да вземем трите точки. От там насетне представянето за неделя е инициатива, която обединява доста тимове. Не очаквам до шоуто да има нов играч, който да представим. Трансферният прозорец е към края си. Трудно бихме привлекли някого. За себе си не очаквам повече попълнения“, завърши треньорът на "Левски".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ