Трима пенсионери са в реанимация след тежка катастрофа в Балкана

73-годишна жена и двама мъже, на 75 и 80 години, са приети с опасност за живота в областната болница в Сливен - съобщиха от лечебното заведение.

Тримата са пострадали при тежка катастрофа на планинския път между Сливен и с. Стара река, в района на селище Качулка. Сигнал за произшествието е подаден към 10 ч. на 22 август - казаха от полицията. Старците са пътували в лек автомобил "Опел". По неясни засега причини колата им се ударила в "Дачия", управлявана от 57-годишен мъж от Ямбол.

И тримата ранени са с множество травми и съпътстващи заболявания - заявиха от реанимацията на областната болница, където се борят за живота им. В най-тежко състояние е 80-годишният шофьор на опела. Той е със съчетана травма на главата, гърдите и крайниците. Получил е частична амнезия, няма спомен за случилото се. Другият мъж е със съчетана травма на гърдите и крайниците, а спътничката им - е със счупено бедро. Пострадалите са от сливенското село Средорек. Към момента състоянието им е задоволително. Причините за катастрофата тепърва ще се изясняват. Води се досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България