Трима пияни шофьори засечени по пътищата

Снимка: Архив

На 19.05.т.г. около 16.40 ч. на бургаската улица „Тодор Александров”, служители от Първо Районно управление - Бургас спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес С 200”, с бургаска регистрация, управляван от 59 годишния Б.М. от с. Свобода, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация - 1,52 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 22.05.т.г. около 11.05 ч. на карнобатската улица „Пейо Яворов”, служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка лек автомобил „Форд Ескорт”, с бургаска регистрация, управляван от 19 годишния Р.В. от с. Искра, общ. Карнобат, като констатирали, че същият шофира след употребата на наркотични вещества /канабис и амфетамин/. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 22.05.т.г. около 20.40 ч. на ул. „Здраве” в бургаския квартал „Ветрен”, служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Пасат”, с бургаска регистрация, управляван от 59 годишния И.М. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация - 2,75 промила. Задържан е с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право