Три бързи производства и 44 акта за половин ден Сухиндол и Павликени

Това е равносметката след полицейска акция „Респект“ в двете общини

С образувани три бързи производства, 44 акта по различни закони, 12 фиша, четири спрени автомобила и различни други санкции приключи във вторник около обяд специализираната полицейска акция „Респект“, която се проведе на територията на общините Сухиндол и Павликени.

В операцията участваха 15 служители на жандармерията в Плевен и общо 25 служители на ОД на МВР- Велико Търново- от състава на „Охранителна полиция“, РУП- Павликени и на СПС (б.а.специализирани полицейски сили). Тя започна около 5 часа сутринта, като бяха проверявани освен Сухиндол и Павликени, и селата Бяла река, Мусина, Вишовград, Горско Калугерово. Акцията бе ръководена от отдел „Охранителна полиция“ към ОДМВР- Велико Търново. Непосредствено след нея, началникът на сектора комисар Стефан Николов отчете резултатите.

Образувани са три бързи производства за управление на МПС след употреба на алкохол, за управление на автомобил без шофьорска книжка и за неизпълнение на полицейско разпореждане. Издадени са 16 акта по Закона за гражданските регистрации, 20 акта по Закона за движение по пътищата, 6 акта по Закона за българските документи, 2 акта по Кодекса за застраховането. Издадени са 12 фиша, четири автомобила са спрени от движение, а на един човек е наложена административна мярка заради неплатени стари глоби. При проверка на къща в сухиндолското село Горско Калугерово е открит 1 килограм контрабанден тютюн.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право