Три сестри изчезнаха в полунощ

Дядото на момичетата подал сигнала в полицията

Три сестри изчезнаха безследно и вече десет дни няма вест от тях. Глория (17 г.), Станка (16 г.) и Силвия (15 г.) Станкови от русенското село Иваново са в неизвестност от 29 май, съобщи МВР.

Сестрите живеели в дома на дядо си в селото. Възрастният мъж съобщил в РУ-Две могили, че децата излезли от жилището им към полунощ и оттогава са в неизвестност. След тревожния сигнал служителите на МВР били вдигнати на крак в издирването им. Засега обаче търсенето не е дало резултат.

08_1

Най-голямата сестра Глория е висока около 165 см и с нормално телосложение. Има права, черна коса и кафяви очи. Била е облечена със сини дънки и жълто яке.

16-годишната Станка е с височина към 150 см, слаба, с черна коса и кафяви очи.

Силвия пък е висока около 155-160 см, слаба, с черна коса и кафяви очи. Била е облечена с черно кожено яке, сини дънки и черни платнени обувки.

Хората, които разполагат с информация за местонахождението на трите момичета, могат да сигнализират на тел. 112, 082/882488, 882 316, 882 319 или в най-близкото поделение на МВР. Една от версиите е, че момичетата са отишли при техни приятели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България