Труп, закрит с автомобилни гуми, паникьоса рибарското селище Ченгене скеле

В последните дни кучетата на морските лаели необичайно

Труп паникьоса рибарското селище Ченгене скеле в понеделник. Жена, работеща в селището, открила мъртъв човек в канавка край пътя. Тя е озеленителката Гинка, както я наричат рибарите. Жената тъкмо отивала да си върши работата рано сутринта, когато видяла човешкото тяло, закрито с три автомобилни гуми. Трупът е на около 30 годишен мъж, казаха от ОД на МВР. Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас за уточняване на причините за настъпилата смърт. По случая е образувано досъдебно производство.

МВР знае кой е убиецът и издирва мъж, чиято снимка криминалистите са показвали на рибарите в местната кръчма "Морски сговор". "На полицаите е известна и самоличността на убития, показваха ни двете снимки и ни питаха дали сме ги виждали", разказаха рибарите.

От полицията потвърдиха, че основната версия, по която се работи е убийство.

Очевидно и двамата от снимките, не са местни хора. Убийството е станало преди няколко дни. Говори се, че убитият и извършителят на деянието били в кръчмата на Ченгенето вечерта миналия четвъртък. Там пили, после между тях възникнал спор и са се сбили. Не е ясно къде и как е станало убийството.

"Полицаите взеха камерата, монтирана на кръчмата ни. Тя запечатва седмица назад и сега на записа ще видят кой е влизал и излизал от селището пеш или с кола", коментираха местните жители. Според тях, в последните дни кучетата в дворовете на хижите в селото лаели необичайно дълго и силно.

"Показаха ми една снимка, не съм виждал никога този човек", каза Стоян Проданов, бивш депутат, който сега живее в селището Ченгене скеле и е един от опитните риболовци.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право