Трусове в "Байер" преди "Лудогорец"

Трусове на високи позиции в "Байер" (Леверкузен), съперник на "Лудогорец" в Лига Европа. Двата тима се изправят един срещу друг в четвъртък. От няколко дни в лагера на "аспирините" е горещо по високите етажи.

Първо спортният директор на клуба Йонас Болд обяви изненадващо, че напуска след края на настоящия сезон. Малко след него шокиращо оттеглянето си депозира и голямата легенда Руди Фьолер, шеф в клуба.

"Имам договор до 2022-ра година, но е време да покажем какво ще е бъдещето на "Байер" - каза Фьолер. - За мен дойде краят, така че е време за промяна".

Фьолер добави, че се пенсионира, а като нов директор бе назначен бившият германски национал и полузащитник на тима Симон Ролфес.

Немското издание "Билд" разкри, че зад решенията на Болд и Фьолер стои назначеният през лятото за генерален мениджър на клуба Фернандо Каро.

"Разбирам теориите на конспирацията, но тук няма такива", лаконичен бе легендарният бивш немски национал по темата.

Случващото се в "Байер" е дни преди двубоят с "Лудогорец". Той обаче е без значение, тъй като бившият отбор на Димитър Бербатов се класира за следващата фаза на турнира, а българският първенец няма шанс за продължи напред.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят