Тръгва шествие в подкрепа на зимния туризъм

Шествие, хепънинг и концерт в подкрепа на правителственото решение за развитието на зимния туризъм в България ще има на 11 януари, четвъртък, в София, съобщиха инициаторите от Сдружение „Бъдеще за община Банско. В проявата ще се включат изпълнителите Skiller & Atash, TITA, Елица Тодорова, братя Пищолски и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers.

„Каним ви на едно различно събитие на 11.01.2018 г. в подкрепа на зимните спортове в България под надслов „Аз искам да карам ски в България“. Нека всеки, който обича ските и иска децата ни да карат ски и сноуборд в добри условия в България, излезе да се забавляваме в подкрепа на нашия любим спорт“, пишат организаторите.

Те уточняват, че шествието ще започне в18:00 ч от ъгъла на булевардите „Патриарх Евтимий“ и „Витоша“ и ще продължи в посока Министерски съвет, след което ще отиде до площад „Александър Невски“, където ще прерасне в концерт.

„През цялото време DJ Sprite ще се грижи за доброто настроение на участниците в компанията на световния шампион по бийтбокс Skiller & Atesh и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers. Озвучаването ще се осъществи с уникален парти джип Хамър. Около 19 ч се очаква шествието да достигне крайната си цел - площад „Александър Невски“, където ще започне концертът. За добрия дух на феновете на ските и сноуборда ще се погрижат Елица Тодорова, братя Пищолски и Тита, заедно с Skiller & Atesh, DJ Sprite и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers“, обясняват още от Сдружение „Бъдеще за община Банско“. И заявяват: „Цялото мероприятие, включително и концертът, се финансира от Сдружение „Бъдеще за община Банско“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България