Турски актьори в списъка на световни красавци

Американският уебсайт Top Beauty World публикува списък на най-красивите лица в света през 2019 г. Много държави по света участваха в гласуването. Трима турски знаменитости успяха да попаднат в този списък.

Баръш Ардуч зае 43-то място в списъка на най-красивите лица в света, Къванч Татлъту е на 38-о, а Чаатай Улусой, който е звездата на първия турски оригинален сериал „Защитникът“ на Netflix, зае 6-то място в списъка, като стана първият сред турските знаменитости.

Британският певец, бивш член на британско-ирландската бой банда "Уан Дайрекшън", - Зейн Малик оглави списъка с най-красивите лица в света.

В друга класация успех отбелязва турският актьор Джан Яман, който бе определен за най-голямата телевизионна звезда на 2019-а в родината си. Като такъв той бе включен и в конкурса за красавци, организиран от телевизионния канал Scoop в Америка и сайтът „Еonline“.

В конкурса, разпространен в социалните мрежи, Джан Яман, който спечели огромна аудитория от фенове в много части на света благодарение на поредицата „Ранна птица“, получи невероятна подкрепа. Оставяйки зад себе си 64 световноизвестни звезди, във финалния кръг Джан се изправи лице в лице с американския актьор Дженсън Екълс от сериала "Supernatural" /Свръхестествено/.

Феновете на Джан Яман, които успяха да направят огромна разлика в гласуването от начало до край, поставиха известния турски актьор на първо място с 90,1% и той успя да надмине 64 световни звезди. Това стана известно в социалната мрежа Twitter, където бе оповестено: "Джан Яман спечели конкурса!"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали