Турски отбор подписа с грешен футболист

В сериозни проблеми се вкара турският отбор от местната втора лига „Менемен Беледие“, който подписа договор с футболист, а след това се наложи да го анулира, тъй като се оказа, че е пристигнал съвсем друг човек.

Става дума за двама играчи от Гамбия, които имат еднакви фамилни имена. Скаутите на „Менемен Беледие“ харесали Ламин Джалоу, който има осем мача за националния отбор на страната си. Той играе за италианския „Салернитана“ от Серия Б. Но по мейла е изпратена оферта до футболиста Алфа Джалоу. Той пък играе за португалския третодивизионен „Алкошетензе“. И след като получил предложението, Алфа Джалоу хванал самолета, пристигнал в Измир, подписал договор и дори позирал с фланелката на тима. Но още по време на първия ден треньорите установили, че не е същият човек, който са очаквали.

Неразборията обаче приключила благополучно за турския клуб, най-вече защото Алфа Джалоу се оказал разбран и се съгласил да прекрати договора си още същия ден и да се върне в португалския си отбор от трета лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят