Турски тираджия опита да прегази катаджии, после да ги подкупи, а накрая ги рита при ареста

Турски тираджия направи три нарушения при опит да бъде спрян от полицейски служители заради ограничението за движение на камиони по натоварените пътища, съобщават от МВР.

Около 15.22 часа днес, на главен път 1-5 в района на гр. Бяла, полицейски наряд на РУ- Бяла спрял товарен автомобил „ДАФ“ с турска регистрация във връзка с изпълнение на въведената организация за спиране на товарните автомобили за времето от 14 до 20 часа.

Водачът не се подчинил на дадените му указания да влезе в паркинга и умишлено насочил тежката машина към един от униформените служители, който успял бързо да отскочи встрани. След няколко метра тирът спрял и на водача било разпоредено да предостави документите си за проверка. След като полицейските служители забелязали, че мъжът поставя в един от документите банкнота, те отказали да ги приемат.

Това довело до прояви на грубост и арогантност от страна на водача и отказ да се подчини на полицейските разпореждания, което наложило  принудителното му извеждане от кабината. При задържането му мъжът ритнал един от полицейските служители. Извършителят е задържан в РУ- Бяла за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство и са предприети необходимите процесуално- следствени действия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини