Турчин се жалва, че бил ограбен при визита от любимата си и мъжа й

Снимка: Архив

57-годишен турски гражданин, излъган от нашенка, която измамила сърцето му  и прибрала имущество, се жалва, че бил ограбен. Чужденецът се оплакал в полицията, че със сила му били отнети 1200 евро и 56 лева. Това станало в двора на къщата му в поповското село Заветно към полунощ срещу неделя.

При разплитането на жалбата мъжът разказал как преди време се запознал с наша хубавица от ромски произход в Германия. Двамата заживели щастливо зад граница и си накупили кола и друго имущество, което записвали на името на жената. Неотдавна дошли в Търговищко, откъдето била родом невястата му. Тогава турчинът покрусен разбрал, че любимата му си има мъж в България. Излъган в чувствата и намеренията си, той изгонил жената. Това разказвал пред полицаи и познати.

Вечерта, когато сочи, че е бил ограбен, изгората му дошла в дома му, заедно с мъжа си и други техни близки. Той признал, че им дал автомобила и други вещи, тъй като го заплашвали и изял няколко шамара. После обаче установил, че му липсват еврото и левовете.

Никой от среднощните му гости не признавал да е взимал такива пари.

Полицията разследва заплатената история, по която е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право