Тухлена стена падна, потроши разрушител

Стена от тухли падна при разрушаване на вила край монтанското село Василовци и рани млад мъж. Пострадалият е настанен в болница, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал във вторник към полунощ, когато група безработни разбивали изоставена вила в местността „Липена” край Василовци. Една от стените се срутила и ударила 35 годишния Андрей Л. Приятелите му се обадили на тел. 112 и на мястото пристигнали спешни медици и полицаи. Раненият е транспортиран в болницата в Лом, където го настанили на лечение със счупвания на дясната бедрена кост и лявата подбедрица. Животът му не е в опасност.

На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава, казаха от полицията.

Според местни жители от години безработни разбиват и рушат изоставени от стопаните им вили, а строителните материали продават. „Някога този район беше като курорт, имаше къщи, красиви кътчета. Семействата си отдъхваха и празнуваха сред природата. Сега всичко е в руини като след война!”, споделиха хора от селото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България