Търговец закла жена си и опита да се гръмне (обзор)

Лекари се борят за живота на Любомир Славейков.

Споделял с приятели, че жена му има любовник и ще я убие

Търговец на обувки жестоко преби и закла съпругата си, с която били разделени от известно време.

Кръвопролитието се разиграло малко след полунощ днес в къща в столичния кв. “Модерно предградие”. След убийството на 48-годишната С. Славейкова, Любомир Славейков (48 г.) опитал да сложи край на живота си - прострелял се с газов пистолет и си забил нож в сърцето, рязал и вените на ръцете си. В тежко състояние той е настанен в болница.

Според софийска градска прокуратура основната версия за престъплението е ревност.

В 0,27 часа вчера Любомир написал във фейсбук “Честта е по-важна от живота”. Предполага се, че този зловещ пост е написан малко пред убийството. Сигналът за него в полицията е подаден от 20-годишния син на съпрузите. Пред разследващи той обявил, че майка му и баща му отдавна били в тежък конфликт. Според съседи преди дни Любомир дори заявил, че жена му си е хванала любовник и ще я убие. Те твърдят също, че той й посягал неведнъж, но Славейкова не е подавала сигнал в полицията.

В къщата в “Модерно предградие”, където е станало убийството, жената живеела на квартира. На 19 февруари търговецът публикувал клип във фейсбук с много кутии и е написал: “Това са обувките на шибаната ми бивша жена, които още не си е взела, че не са в сезон.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право