Търновската Хуманитарна гимназия изпрати последния си хуманитарен випуск

Момчетата и момичетата от последния засега хуманитарен випуск на Хуманитарната гимназия "Св. св. Кирил и Методий" във Велико Търново вече напуснаха училище. 11-те абитуриенти бяха изпратени от своите учители, родители и съученици от професионалната паралелка на училището с мило тържество.

Павел Недев, Тодор Колев и Ирена Трайкова получиха награди за постигнат отличен успех в гимназиалния срок на обучение. Ирена беше избрана и за Мис абитуриентка на своята гимназия. При първото такова гласуване в историята на гимназията титлата „Мистър“ беше поделена от двама съученици и верни приятели – Тодор Колев и Валери Вълков.

Тийнейджърите по традиция раздадоха забавни и закачливи грамоти на своите учители, педагозите обаче не останаха длъжни на зрелостниците и отговориха достойно на това предизвикателство, връчвайки на децата си също толкова закачливи титли.

„Ние учихме в това училище в най-трудните му години, когато се борихме за неговото оцеляване. Горди сме, че завършваме въпреки всичко и че след себе си оставяме други класове“, каза в приветствието си от името на випуска Павел Недев, който беше обявен за Историка на класа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование