Уайт ще се бие с мишена на Кобрата

След победата над румънеца Богдан Дину Кубрат Пулев си пожела реванш с Оскар Ривас, от когото отпадна като аматьор на олимпийските игри в Пекин през 2008-а. Колумбиецът обаче явно няма да е следващият съперник на Кобрата, тъй като прие офертата да се бие с Дилиън Уайт на 20 юли в Лондон.

„Оскар няма загуба и е един от най-добрите десетима в тежка категория – заяви Уайт, който миналата година отказа мач с Пулев в София. - В последните години всички бягат от него, дори Тайсън Фюри му отказа мач. Има страхотна кариера при аматьорите, включително победа над Кубрат Пулев.“

Така Ривас отпадна и от вариантите за съперник на шампиона Антъни Джошуа на галата в Ню Йорк на 1 юни. Британецът все още търси с кого да се бие, след като Джарел Милър даде три положителни допинг проби и загуби лиценза си. Менждърът Еди Хърн твърди, че целта е кубинският ветеран Луис Ортис, докато в медиите изтече информация, че тази седмица се очаква офциално да бъде обявен за заместник Майкъл Хънтър. 30-годишният американец има общо 16 победи (11 с нокаут) и 1 загуба в кариерата. Той е отскоро в тежка категория, а единственото му поражение е при полутежките от абсолютния шампион Олександър Усик.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт