Уейн Руни готов за напускане

Уейн Руни недвусмислено призна, че е готов за революция в "Манчестър Юнайтед". В четвъртък вечер капитанът на тима ще бъде лидер на резервите при домакинския мач срещу "Фенербахче" в Лига Европа.

"Следващата седмица ще стана на 31 години и имам още много футбол в кариерата си - отсече Руни. - Мисля, че мога да играя във всеки мач. За първи път съм в подобна ситуация, но работя и вярвам, че шансовете ми ще дойдат. В главата ми не влиза дълъг престой на пейката."

В последните четири мача на "Манчестър Юнайтед" нападателят е твърда резерва. Въпреки това Руни се държи като капитан и не спира да подкрепя Жозе Моуриньо. "Ще сме сред претендентите за титлата - смята капитанът. - Изиграхме добър мач срещу "Ливърпул". Сега идва Лига Европа, после дербита с "Челси" и "Манчестър Сити". Добрите резултати през нашия отбор предстоят. Пол Погба със сигурност ще бъде лидер, но му трябва време."

Освен Руни в състава на "Юнайтед" ще бъдат върнати Майкъл Карик, Люк Шоу и Мемфис Депай. По принцип Моуриньо е трудно предвидим - при 1:0 срещу "Зоря" в миналия кръг португалецът пусна основно титуляри.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ