Жена загина при катастрофа между микробус и кола, „Мерцедес“ блъсна пешеходка

На пътя Бургас-Малко Търново, в отсечката от квартал Крайморие към село Маринка, е станала тежка катастрофа, при която е загинала жена. Товарен автомобил „Рено Мастерс“ с бургаска регистрация, управляван от 35-годишен бургазлия, движещ се в посока село Марника, навлиза в лентата за насрещно движение и допуска челен сблъсък с лек автомобил „Ауди А 4“, управляван от 22-годишна жена. Аудито се е движило в посока Бургас.

При сблъсъка е загинала пътуващата в лекия автомобил жена, а двама, сред които бебе, са откарани в бургаска болница за уточняване на здравословното им състояние.

По същото време в Бургас стана още един пътен инцидент. 75-годишният Валентин Велков блъсна с лека кола „Мерцедес“ жена, пресичаща бул. „Стефан Стамболов“, в района на хотел „Космос“. По думите на шофьора, пешеходката дълго време стояла на тротоара и излязла на пътното платно в последния момент. В момента полицията установява самоличността на ранената жена, тъй като тя е нямала документи за самоличност. По първоначална информация пострадалата е с черепно-мозъчна травма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България