Уикенд посвети албум на Бела Хадид

Рапърът и моделът по време на шоуто “Victoria's Secret 2016”.

Чувствата на рапъра към модела не са изстинали

Двойката се събира и разделя няколко пъти

Наскоро 30-годишният Ейбъл Тесфайе, известен с псевдонима The Weeknd, издаде четвъртия си студиен албум “After Hours”. Веднага след като изслушаха свежите композиции, феновете на рапъра веднага заподозряха на кого са посветени. Мнозина от тях коментираха в Twitter убедеността си, че музата на Тесфайе визира бившата му приятелка - 23-годишният модел Бела Хадид, с която се разделиха за пореден път преди шест месеца. “Да, ако бях Ейбъл, и аз щях да напиша 14 песни за Бела Хадид”, “Бих направил цял албум, ако я загубя”, написаха почитатели на Уикенд в социалната мрежа.

Много от песните в албума на рапъра говорят за разбитото му сърце. Песента “Save Your Tears” привлече специално внимание на феновете му. В парчето рапърът сякаш намеква за шоуто “Victoria's Secret 2016”.

“Мина покрай мен, сякаш не съм там и просто се преструваше, че не ти пука”, пее Ейбъл Тесфайе. Тъкмо през 2016-а година Уикенд се изяви в шоуто на известната марка бельо, а Бела Хадид бе сред другите модели.

Хадид и Тесфайе започнаха връзка през май 2015 г. Хадид участва във видеото към песента на рапъра “In the Night”, а двамата се появиха като двойка на червения килим за “Грами” през февруари 2016-а. През ноември, същата година, бе съобщено, че двойката се е разделила. Двамата коментирали, че все още са влюбени, но графиците им били твърде различни и това се отразявало на връзката им.

Имаше слухове, че реалната причина за раздялата е изневяра от страна на Тефайе, но това не бе потвърдено. Хадид и рапърът се събираха и разделяха няколко пъти, като междувременно той имаше връзка с колежката си и с бившата изгора на Джъстин Бийбър - Селена Гомес през 2017 г.

След това чувствата между Бела и Уикенд избухнаха с нова сила, но не за дълго: изстинаха в края на лятото на 2019 година. И досега обаче, хора, близки до двойката твърдят, че е рано да се сложи край на този роман. Бела все още имала чувства към Weeknd, така че е възможно те отново да бъдат заедно, твърди източник от средата на модела.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица