Уил Смит и Нуми Рапас срещу отряди от орки

„Bright“ е по сценарий на Макс Ландис

Новата жанрова продукция на Netflix “Bright” е режисирана от Дейвид Ейър и предлага актьорски състав, начело с Уил Смит, Нуми Рапас и Джоел Еджъртън. Преди дни рекламната кампания за филма навлиза на скорост със солидно количество нови кадри, които дават доста добра представа какво можем да очакваме от филма като история, атмосфера и екшън, за който е отишъл по-голямата част от бюджета, съобщава operationkino.net.

“Bright” е по сценарий на Макс Ландис и разказва за алтернативен свят, в който хората живеят наравно с феи, елфи и орки. В центъра на историята са двама полицаи – Уорд (Смит), който е човек, и Джакоби (Еджъртън), който е орк (първият допуснат в полицейските сили, като част от програма за по-голямо разнообразие в силите за сигурност). Те поемат на рутинен патрул, който ще промени света им из основи. Борейки се с множеството си различия и купища злодеи, двамата трябва да работят заедно, за да защитят млад женски елф и да открият и опазят забравена реликва, която в грешните ръце може да унищожи всичко…

Режисьор на “Bright” е Дейвид Ейър (”End of Watch”, “Ярост”, “Саботаж”, “Отряд самоубийци”), по сценарий на Макс Ландис (”Хроники”, “Виктор Франкенщайн”). В ролите са Уил Смит, Джоел Еджъртън, Нуми Рапас, Едгар Рамирес, Айк Баринхолц, Джей Ернандес, Брад Уилям Хенке, Кенет Чой и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино