Уникален лазер подмладява и премахва татуировки в Amber Beauty Club

Отвори врати най-новото място за красота в София

Специалисти предлагат пълен набор от дерматологични, козметични и фризьорски услуги

Уникален лазер подмладява кожата бързо, лесно, безболезнено и без странични ефекти, премахва татуировки без белези, както и пигментни петна без изгаряне. PicoLift Alma Lasers се предлага за първи път в България в Amber Beauty Club, който преди дни отвори врати в София.

Новото място за красота се намира на ул. Евлоги Георгиев” 117 и в изискана обстановка екип от известни специалисти предлагат комбинацията между естетична дерматология, клинична дерматология, козметика, процедури за тяло, СПА процедури, фризьорство, процедури за мигли, микроблейдинг и всякакви видове процедури за епилация.

“Предлагаме комбинация от високотехнологични лазери, единствени по рода си, особено PicoLift на Alma Lasers, който има няколко посоки на работа и подмладява цяло лице или определена зона, деколте, ръце и различни части от тялото. Процедурата е много приятна и не е свързана с откъсване от ежедневието, при нея няма болка или нужда от възстановителен режим, няма зачервяване или странични ефекти, които да притесняват човек след процедурата. Тя е бърза, подмладява, стяга и стимулира колагена и може да се прилага целогодишно”, каза пред “Труд” дерматологът д-р Янита Михайлова, която е част от екипа на Amber Beauty Club.

Освен нея там работят много други специалисти и още трима известни дерматолози - д-р Гергана Манолова, д-р Семер Шокър и д-р Весела Райкова.

Д-р Янита Михайлова, посочи, че Pico лазерът може да се използва и за премахване на татуировки - без белези, без странични ефекти. Третото му приложение е премахването на пигментация, което също е уникално по рода си - не предизвиква изгаряне и странични ефекти.

„Лазерът разпръсва пигмента под формата на пясък в кожата и така тя много лесно се изчиства. Това е една от най-търсените процедури и много хора, които са пробвали други методи, но търсят бързо и ефективно решение за своя проблем, се обръщат към нас“, каза още специалистът. По думите на д-р Михайлова през последните 20 години хората в България са започнали да обръщат повече внимание на кожата си, не само на дерматологичните, но и на естетичните проблеми и са все по-информирани.

Тя предупреди още, че след зимата кожата е доста дехидратирана и изстрадала в студените месеци. Затова през този сезон е важно да се обърне внимание на обновяване на горния слой на кожата, да й осигурим много добра професионална хидратация и да не забравяме слънцезащитата.

“През пролетта се натрупват много пигментации и още отсега е важно да се погрижим за лицето, за да блести, а не само през лятото”, каза още д-р Михайлова. Повече за всички процедури, които предлага новият клуб за красота може да видите на amberbeautyclub.com.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл