Уникална драма в дебюта на Кристиано Роналдо за "Юве"!

Стартът на новия сезон в Серия А подсказа, че кампанията ще бъде изключително непредвидима и интригуваща. Абсолютният фаворит и шампион "Ювентус" тръгна трудно с инфарктен успех с 3:2 като гост на "Киево". Победата на "бианконерите" във Верона дойде дълбоко в добавеното време на двубоя чрез резервата Федерико Бернедески. Двубоят пък бе очакван с огромен интерес предвид очаквания дебют на Кристиано Роналдо. Португалецът игра пълни 90 минути за "старата госпожа". 33-годишният играч имаше няколко добри положения, но стражът на домакините Стефано Сорентино.

Резултатът бе открит още в 3-ата минута, когато Сами Кедира изведе "Ювентус", възползвал се от разбъркване в наказателното поле на "летящите магарета". Малко изненадващо, но в 38-ата минута Мариуш Степински изравни след удар с глава. В 56-ата минута Жоао Кансело, новото попълнение на шампионите, извърши нарушение в наказателното поле, а Джакерини вкара от бялата точка за 2:1.

В 76-ата минута завърналият се през лятото в Торино бранител Леонардо Бонучи успя да изравни за 2:2 след ново попадение с глава. Така всичко остана да се решава в заключителните минути, когато подаване на Алекс Сандро бе засечено от Бернедески за крайното 3:2 за "Юве".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят