Устата на Моу – извън контрол

Война на „Олд Трафорд“!

Вече нищо не може да стопли отношенията между Жозе Моуриньо и легендата Пол Скоулс. „Той е срам за клуба и трябваше да го уволнят още след загубата от „Уест Хем“ в събота“, изригна големият халф от ерата на сър Алекс Фъргюсън след 0:0 с „Валенсия“. „Устата му е извън контрол“, продължи Скоулс.

„Не ми трябва да знам какво е говорил и не ме интересува – отвърна Моуриньо. - Живее в свободна страна, където хората говорят свободно. Доволен съм от раздаването на отбора, но не и от резултата. Той нито е лош, нито е добър. Бих припомнил само, че миналия сезон спечелихме групата, завършихме втори в първенството, играхме финал за купата.“

Припомнянията вече не топлят „Олд Трафорд“. В края публиката бурно освиркваше футболистите. Играта на „Юнайтед“ срещу „Валенсия“ с изключение на първите 10 минути бе скучна. Най-слаби бяха суперзвездите в атака Алексис Санчес и Ромелу Лукаку.

Капитанът Антонио Валенсия е на път да си навлече гнева не само на Моу, но и на ръководството. В социалните мрежи той хареса призив за уволнението на треньора. В него пише още, че е наказание да се гледа играта на „Юнайтед“ при португалеца. Вторият капитан Пол Погба вече загуби лентата, след като каза, че отборът трябва да атакува и това бе прието като критика към тактиката.

В края на мача Специалния показа към трибуните малкия си пръст. Това накара легендата Гари Линекер да го сравни с филмовия герой д-р Зло. А Пол Погба иска да напусне „Манчестър Юнайтед“, без значение дали Моуриньо ще бъде уволнен. Още през януари новият световен шампион с Франция ще се опита да предизвика трансфер в „Барселона“. А вече се говори и за интерес от „Пари Сен Жермен“.

Загубата на точки у дома даде възможност на „Ювентус“ да излезе на първо място в класирането в групата. За разлика от „Реал“ в Торино нямат проблеми, когато Кристиано Роналдо отсъства. Хеттрик направи Пауло Дибала за 3:0 над дебютанта „Йънг Бойс“. Единствено „Юве“ в големите първенства има само победи от началото на сезона. „Още не сме в оптимална форма“, твърди треньорът Масимилиано Алегри.

А „Олд Трафорд“ вече чака своя загубен син КР7, за да си спомни за времената, когато „Юнайтед“ бе фаворит №1 да спечели Шампионската лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят