Ути Бъчваров подкрепи Седмица на благотворителността под тепетата

Мастер шеф Ути Бъчваров подкрепи в неделя Седмицата на благотворителността в Пловдив, като изпече на площад "Стефан Стамболов" пред общината най-голямата пица, както и стотици бургери в най-голямото барбекю, с които нахрани изгладнели жители и гости на града под тепетата. В съседство пък ще се продаваха домашно приготвени сладкиши от "Кухнята на баба", докато Ути Бъчваров даваше съвети за бързо приготвяне на здравословна и вкусна храна.

Кулинарното шоу с участието на Ути Бъчваров бе последната инициатива от програмата на Седмицата на благотворителността. Събраните приходи от продажбата на пицата и бургерите на Ути и от всички останали събития ще бъдат изполвани за облагородяване на района около детската железница "Знаме на мира" в подножието на Младежкия хълм (Джендем тепе), където ще бъдат монтирани нови пейки и осветление, поставени кошчета и извършено залесяване с различни дървета, цветя и храсти.

Четвъртото издание на Седмицата на благотворителността започва с концерт на Стефан Диомов и група "Петте сезона" при пълни трибуни в Концертна зала и продължи с представление на цирк "София" и надпревара с жълти гумени патета, която този път бе преместена от река Марица на фонтана пред общината.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони