Утре ще е предимно облачно, на отделни места с валежи

През следващото денонощие ще бъде предимно облачно, в часовете преди обяд на места в котловините и низините с мъгла. Първоначално в северозападните райони, а по-късно през деня на места и в останалата част от страната ще превали слаб дъжд. Вятърът ще бъде слаб, предимно от североизток. Минимални температури между 8° и 13°. Максималните ще са в широки граници - от 11-12° в Дунавската равнина до 20-21° в крайните югозападни райони от страната.

През нощта срещу четвъртък валежите ще са на повече места. Такава е прогнозата за времето, съобщиха от НИМХ към БАН за "Фокус". Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще доближи средното за месеца. Вечерта ще започне повишение.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно. По-късно през деня на места по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 13°-15°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно облачно и на места ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 13°, на 2000 метра – около 7°.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Времето