Участниците в Ювентус джуниър камп получиха сертификати

Над 80 деца от цялата страна преживяха незабравими емоции с екипа на световния футболен колос Ювентус. Вторият лицензиран лагер в България на италианския гранд се провежда в Стара Загора от 25 до 29 юни на тренировъчната база на стадион „Берое” в Стара Загора. Ювентус джуниър камп е организиран от фенклуба на отбора в България и Детска футболна академия Комета, с подкрепата на Община Стара Загора.

Малките футболисти получиха подаръци - черно-бели екипи, топки и раници, и усилено спортуваха с трима треньори от Академията на Юве, ръководени от хърватина Миха Рожина, както и с треньори от Детско-юношеската школа на Берое. Децата бяха разпределени в групи, като всяка от тях носеше името на звезда на бианконерите – Дибала, Игуаин, Пианич и др.

На официална и церемония, състояла се на Античната улица в Регионалния исторически музей, те получиха сертификати за обучение по методиката на Ювентус, които им връчи ресорният зам.-кмет на Община Стара Загора Красимира Чахова.

На 29 юни децата ще отбележат последните си голове за тази година с екипа на Ювентус. През следващата година ще се проведе трети лицензиран лагер на италианския гранд в България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България