Ученици с награди от фотоконкурс на Община Елена

Повече от 20 участници представиха над 45 снимки за фотоконкурса „Събитията около мен“, организиран от Община Елена и МКБППМН. Целта на организаторите бе да се провокира интереса на младите хора към разнообразието от събития, случващи се през месец март в града и селата. Със свои фотоси участваха ученици от петте училища и от Центъра за подкрепа за личностно развитие.

Победителите в отделните възрастови групи бяха обявени и наградени по време на един друг конкурс – „Наш любим герой“ във връзка със Седмицата на детската книга и изкуствата за деца.

В групата първи-четвърти клас първо място спечели Назар Хасанова от Основното училище в Константин. От същото школо е Хазар Хасанова с втора награда. Гергана Димитрова и Аксу Ибрямова, ученички от Началното училище в Елена, възпитанички на ЦПЛР, си поделиха третото място в конкурса.

При втората възрастовата група – пети-седми клас училището в Константин спечели две награди – първо място за Гюлбие Юсеинова и второ за Нели Ботева. Трета се класира Айсел Алексиева от Основното училище в Беброво.

При големите – осми–дванадесети клас има само поощрителни награди и те са за учениците от СУ „Иван Момчилов“ Деница Кънчева, Емрах Стефанов, Леонардо Сашев и Стефан Йорданов.

Всички победители в конкурса получиха награди, осигурени от организаторите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони