Ученически бал събра над 4000 лева за лечението на момиче от Търново

Градски ученически парламент във Велико Търново за втора поредна година организира благотворителен бал с подкрепата на Общината и Интеракт клуб в старата столица. Тази година каузата бе за лечението на Никол Георгиева. На 14-годишното момиче му предстои операция във Франция. За спешното лечение са необходими 700 000 лева, като до момента е събрана половината от средствата.

"Сумата от 4114 лева беше събрана от покани, базар с ръчно правени бижута и от специално дарени картини от известни художници и от студенти от Факултета по изобразително изкуство към ВТУ "Св.Св.Кирил и Методий". Специален гост на събитието бе Маги Джанаварова, която изпя няколко от своите хитове. Мелиса Раифова от Добрич впечатли гостите с изпълнение на „Вълшебната флейта“, а Лилия Ангеличева и Лия Любенова представиха български и световни хитове", съобщиха инициаторите.

На събитието е присъствала голяма част от хай-лайфа на Велико Търново. Каузата подкрепиха учители, бизнесмени, лекари, художници и политици. Дамите от Зонта клуб - Велико Търново дариха 1500 лв. за лечението на Никол.

Дарителската сметка на Никол Йорданова Георгиева е:

IBAN : BG46 UNCR 7000 1523 0967 34

BIC(SWIFT) код на Уникредит Булбанк : UNCRBGSF.

Град Велико Търново

PayPal- [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България