Училище за "супер мами" си имат в Пазарджик

Акушер-гинекологът д-р Здравко Минев ще изнесе лекция на 27 февруари (понеделник) от 17.30 часа в Комплекса за социални грижи в Пазарджик пред "учениците" от създаденото към него "Училище за бъдещи и настоящи майки - супер мама, супер бебе".

Лекцията ще е на тема "Оперативно или нормално раждане. Предимства и недостатъци", но освен насоки за избора на раждане - нормално или със секцио, бременните ще получат и ценни съвети, отнасящи се за периода на цялата бременност: хранене, двигателна активност, прегледи, изследвания и т.н. Д-р Минев е акушер-гинеколог с тридесетгодишен стаж, а от 10 години практикува и като репродуктивен специалист в СБАЛГ "Селена". Той е един от създателите на клиника "Селена" и има славата на най-успешния инвитро-специалист в Южна България. Освен в инвитрото известният д-р Минев специализира и в посока лапароскопия и хистероскопия.

Лекциите в "училището за супер мами" към Комплекса за социални услуги в Пазарджик са безплатни, както и часовете по йога (всяка сряда) и практическите занимания с акушер, които ще стартират след 20 март всеки понеделник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве