Учител от Добралък: Генерал Попов, възхитен съм от компетентността Ви!

"Генерал Попов, възхитен съм от Вас и съм удовлетворен от компетентността Ви и правилното отношение към събитията. Ще гласувам за Вас и да не ни забравяте" - с тези думи пенсионираният учител Борис Василев се обърна към водача на листата на ГЕРБ - Пловдив област ген. Константин Попов по време на срещата му с жители на село Добралък.

На нея присъстваха и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова, Илия Димов и Тодор Лозанов. Генералът бе посрещнат изключително топло и радушно от хората в селото. "Вие сте единственият водач на партийна листа, който ни посещава", обърнаха се добралъчани към него.

Според кметския наместник Владимир Димов хората в Добралък се чувстват откъснати и виждат политици само по телевизията. "С политика досега не съм се занимавал досега. Считам, че най-важно е в нея да влязат честни и почтени хора. Моята мисия е България и българската армия", каза ген. Попов.

"ГЕРБ и Бойко Борисов с авторитета си сред европейските лидери изведоха страната ни на изключително високо равнище. Вярвам в ГЕРБ, защото е единна партия, която трябва да продължи да управлява. Апелирам всички да гласуваме за ГЕРБ с бюлетина № 11 на 26 март", призова съселяните си Борис Василев. Той пожела на ген. Попов успех на изборите и поне веднъж годишно да навестява добралъчани.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини