„Фамилно“ е новото предаване на Доника Ризова

„Фамилно“ е новото съботно-неделно токшоу на водещата Доника Ризова по Bulgaria ON AIR. От 18 ноември, всеки уикенд от 10,30 до 12,30, тя ще представя любопитни семейни истории, прагматични съвети от специалисти от различни области за по-пълноценен семеен живот, разнообразни идеи за фамилни пътувания из непознати места в България, интересни занимания за уикенда, както и кулинарни рецепти и традиции с рубрики за здравето и дома.

„Фамилно" има мисията да бъде предаване за цялото семейство. „Всяка събота и неделя в рамките на 2 часа ще показваме наследниците на известни български фамилии и ще представяме интересните семейни истории на чужденци, които живеят в България. Ще водим зрителите на семейни екскурзии до непознати красиви кътчета наблизо и далеч. Ще следим новите филми, театрални постановки и концерти, подходящи за малки и големи, ще търсим "извънкласни" занимания за децата през уикенда. Ще се запознаем с домашните любимци на обичани българи. Ще готвим, ще ремонтираме, ще търсим отговори и посоки, но най-вече ще се забавляваме заедно. Като една голяма българска фамилия“, разказа Доника Ризова.

Доника Ризова е добре позната на зрителите на Bulgaria ON AIR още от създаването на телевизията. Преди да се посвети на новия проект, води предаването Медиите ON AIR. В професията си на журналист трупа опит както в телевизията, печата и радио. Доника е носителка на редица награди, сред които "Златното перо" на СБЖ и „Свети Влас“ за ТВ журналистика. Има и номинация в конкурса „Жена на годината“ за 2016 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица