Фандъкова: От утре пускаме движението по бул. "Тодор Каблешков", в събота по "Дондуков"

"От утре пускаме движението по бул. „Тодор Каблешков“ от бул. „Бъкстон“ до магазин Кауфланд". Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова във фейсбук.

"Участъкът е разширен до 4-лентов, с нови тротоари, улично осветление, мостово съоръжение и корекция на реката. Довършителните дейности по тротоарите и изграждането на ограда ще бъдат завършени до края на месеца. Разширението в следващия участък – от магазин „Кауфланд“ до бул. „Цар Борис III“ ще завършим догодина, заедно с ремонт на кръстовището на бул. „Цар Борис III“, съобщава още Фандъкова.

"В събота, 18 ноември, възстановяваме движението по бул. „Дондуков“ в участъка от ул. „Г. С. Раковски“ до бул. „Васил Левски“. Довършителните дейности по булеварда ще продължат до края на месеца", информира кметът на София.

"До края на седмицата пускаме движението и във втория участък на бул. „Монтевидео“ - от ул. „Акад. Пешев“ до ул. „Народно хоро“. До средата на декември ще се довърши участъка до ул. „Боряна“, за който се наложиха допълнителни дейности в много голям обем и в момента се изпълняват укрепителни стени. Допълнителни дейности се наложиха и на площада пред НДК – допълнителни облицовки на стълбищните клетки и допълнителни елементи към парапета за по-голямо удобство на хората, те ще бъдат завършени до края на месец ноември", уточнява Фандъкова.

https://www.facebook.com/%D0%99%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D0%A4%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-Yordanka-Fandakova-823170804413576/photos/?tab=album&album_id=1625410070856308

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България