Фантастичният обрат на "Барса" срещу ПСЖ подлуди света

Фантастичната победа на "Барселона" с 6:1 срещу ПСЖ в мача реванш от осминафиналите на Шампионската лига (0:4 в първия мач) предизвика вълна от реакции по цял свят.

Централният бранител на "Барселона" Жерард Пике беше на върха на щастието след невероятната победа над "Пари Сен Жермен", вкарала каталунците в историята. "Изживях гола на Иниеста на "Стамфорд Бридж", но това днес (б.р. вчера) не може да бъде сравнявано. Едно е да вкараш един гол в 95-ата минута и друго да отбележиш три попадения за седем минути. Може да се говори за чудо, за историческа победа. Днес отивам да празнувам, макар че утре съм на тренировка", заяви приповдигнато номер 3 в микс зоната, цитиран от испанските медии.

Минути след знаменития успех на Барселона над Пари Сен Жермен в Шампионската лига снощи, бразилската звезда на „каталунците“ Неймар, започна подигравките по адрес на французите. Бразилецът, който реализира две от попаденията за погрома с 6:1 и асистира за последния гол на Серхи Роберто, използва социалните мрежи, където качи подигравателна снимка.

Бразилецът сподели фотос на Адриен Рабио и Курзава, който показват с пръсти цифрите 4 и 2, а на снимката е изписано „4+2=6“. Именно толкова попадения реализира Барса, за да си осигури място на четвъртфиналите в Шампионската лига.

Вижте по-долу радостните реакции от обрата на известни личности и футболисти като Шакира, Рио Фърдинанд и Гари Линекер.

 

https://twitter.com/FootbalIStuff/status/839618628819501056

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZrEQN0dUuLI

 

https://www.instagram.com/p/BRaVJzyDdH2/?tagged=barcelona

 

https://www.instagram.com/p/BRapqNigBYa/?tagged=barcelona

 

https://www.instagram.com/p/BRapobCFhbV/?tagged=barcelona

 

https://www.instagram.com/p/BRapde6gssX/?tagged=barcelona

 

https://www.instagram.com/p/BRapUEijSsV/?tagged=barcelona

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят