Феминистка комедия с изкусителната Ан Хатауей

Опити за крими хумор в “Мошенички от класа”

Режисьор е Крис Адисън

Премиерното предложение “Мошенички от класа” е предназначено основно за женската аудитория и ще разчита на енергията на феминисткия активизъм, който активно лобира особено агресивно за повече “силни женски роли и филми в Холивуд” в последните години.

Но основната атракция на произведението не е сценарият, а винаги сладката носителка на “Оскар” Ан Хатауей. За допълнителни хумор точки към нея е прикрепена и забавната Ребъл Уилсън. Двете влизат в ролите на две жени, концентрирали целия си потенциал върху идеята да властват над мъжете с единствената цел да се сдобият с колкото се може повече пари.

Пътят до абсолютното съвършенство в света на подлостта е труден, но пред двете се отваря възможността да обединят силите си и следващите им завоевания да се превърнат в най-успешните им “бизнес проекти”.

След професионалния инструктаж по изкуство на измамата, който Джоузефин (Ан Хатауей) предава със завиден авторитет на недостатъчно обиграната Пени (Ребъл Уилсън), започва съмнително приключение, което ще постави двете едновременно в ролята на съпернички и партньорки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино