Фенклубът на "Левски" към синята агитка: Въздържайте се от провокации!

Националният клуб на привърженици на "Левски" призова сините фенове да подкрепят отбора в реванша срещу "Хайдук" от втория предварителен кръг от Лига Европа, който се играе утре от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Заради наказание на "Левски", мачът ще се играе пред празни трибуни, но от фенклуба призова запалянковците да се въздържат от провокации и да съдействат за потушаването на такива, тъй като отборът е заплашен от изключване за две години от европейските клубни турнири.

Обръщението гласи:

"Левскари, двубоят с "Хайдук" наближава, а търпението свършва. Утре очакваме "ЛЕВСКИ" да полети и без капка жал да спечели поредната славна битка в своята 103-годишна история. Ние, както винаги, ще бъдем там, до тях, въпреки ограниченията, защото никой не може да ни спре да се борим за любовта си!

По този повод искаме отново настоятелно да помолим всички, смятащи да наблюдават мача пред сектор "А", да не носят тениски, знамена или други артикули със забранени символи, да не палят пиротехнически изделия и да не скандират расистки песни.

В последните дни се появиха множество съмнителни профили, подканящи за палене на факли, твърдящи, че агитката ще се заснема за международни фенски медии.

Такова нещо няма, а пиро шоу няма да има!!!

Напомняме, че "ЛЕВСКИ" е под тежък мониторинг и евентуални противопоказни действия от наша страна ще изхвърлят любимия ни отбор за 2 години от ЕКТ.

На събитието ще има стюарди, но горещо приканваме всички присъстващи да следят за евентуални действия, които могат да навредят на нашия любим клуб.

Ад да настане, глас да не остане!"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ