Фенове на "Кардиф" и "Нант" плачат за Сала

Феновете на "Кардиф" и "Нант" плакаха рамо до рамо за изчезналия футболист Емилиано Сала. Това се случи по време на мач от френската Лига 1. "Нант", за когото игра аржентинецът, посрещна "Сент Етиен" (1:1), като двубоят бе посветен на нападателя. Привържениците на домакините спретнаха специална хореография с името и лика на футболиста. Многобройна агитка от "Кардиф" пък разпъна прочувствен транспарант.

"Никога не те видяхме как играеш за нас, нито да бележиш, но, Емилиано, ти си нашата красива синя птица и винаги ще те обичаме", гласеше плакатът на феновете от Уелс.

Играчите на "Нант" пък играха с фланелки, на които бе изписано името на Сала.

А по същото време на две места с разстояние от 750 км по между им изплуваха предмети от частния самолет, с който пътува играчът. Парче възглавница от седалка е била открита на плаж край Суртанвил на северното френско крайбрежие. Отломки от самолета пък изплуваха на бреговете в Ротердам (Холандия). Специална лодка с екип от водолази започва търсене под вода около остров Гърнзи, където за последно е бил засечен летателния апарат на Сала преди да изчезне. Претърсването ще обхване квадрат от 4 морски мили.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят