Фенове на "Ливърпул" прегърнаха Жозе

Фенове на "Ливърпул" награбиха Жозе Моуриньо, мениджърът на кръвния им съперник "Манчестър Юнайтед". Случайната среща бе в хотел в Москва, където "червените дяволи" са отседнали за двубоя с ЦСКА в Шампионската лига. "Мърсисайдци" пък играха снощи с друг руски тим от столицата - "Спартак".

Въпреки, че привърженици на "Ливърпул" бяха настанени в хотела на "Юнайтед", това не доведе до ексцесии, а напротив. Запалянковците помолиха изненадания Жозе Моуриньо за обща снимка. Освен това, феновете на тима от „Анфийлд“ подариха значка на Моу.

Освен за мача с ЦСКА, в лагера на "Юнайтед" обаче мислят и за селекцията през зимния трансферен прозорец. Цел номер едно на Моуриньо е Антоан Гризман от "Атлетико" (Мадрид). Нападателят вече е заявил, че иска промяна, а шансовете на "Юнайтед" са най-големи за следващата стъпка в неговата кариера. Французинът помолил "Атлетико" да удовлетворят желанието му, след като не напусна клуба това лято. Тимът бе с наложено трансферно ембарго и не можеше да купува играчи.

"Не съм предател и не си тръгнах в този тежък момент", казал Гризман пред ръководството.

През зимата "Атлетико" ще може да прави трансфери, а нападателят иска отплата за демонстрираната лоялност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят