Фенове предлагат Бербатов на клубовете си

Димитър Бербатов е един от най-желаните свободни играчи на трансферния пазар. Това е причината българският нападател да бъде спряган за отбори във всички големи първенства. В Англия феновете дори предлагат играча на ръководството на любимите си отбори. Привържениците на „Ипсуич“ атакуваха чрез туитър профила на клуба, като предложиха на шефовете да вземат Бербатов, тъй като е „идеална опция за атаката“. Фенове на друг тим от Чемпиъншип - „Норич“, също искат бившия нападател на „Манчестър Юнайтед“. Във форума на отбора има специална тема, посветена на българския голмайстор.

Макар и мързелив, той е изключителен играч - пише фен на отбора. - Не мога да повярвам, че футболист от неговия калибър е без отбор. Ще бъде супер, ако го вземем, защото има слухове, че в клуба обмислят да му предложат договор.“

Разбира се, има и привърженици на „Норич“, които не са с добро мнение за Димитър Бербатов.

Той е свободен агент по причина - пише друг запалянко във форума на тима. - Той е калфа. Добър, но не и майстор. Има талант, но в защита го няма никакъв. Освен това мисля, че е и стар. Той не е Златан Ибрахимович.“

Отрицателните постове за Бербатов веднага се оборват поне с две мнения, в които феновете признават класата на нападателя.

272 гола, или средно по един на всеки два мача, 99 асистенции плюс 48 гола за националния на България. Не е зле за един мързелив играч“, пише фен на „Норич“, който добавя, че с играч като Бербатов тимът може да мисли за завръщане във Висшата лига на Англия.

В момента нападателят поддържа форма с "Верея" в Стара Загора.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят