Фермери премериха сили в картинг турнир (СНИМКИ)

Участници в различни сезони на риалити предаването „Фермата“ премериха сили в надпревара по картинг, наречена „Битка за скорост“. Събитието се проведе в столичен мол, а състезателите следваха професионалните съвети на мото семейството Ангел и Ивайло Караньотови.

Сред риалити героите, които се качиха в малките открити автомобили, бяха Александър, Калоян, Йоана, Радилена, Гергана и Цецо от четвърти сезон на шоуто, както и звезди от миналогодишното издание - Яни, Владо Николов и Алек. Освен фермери в състезанието участваха фенове и журналисти.

Общо 9 отбора от по трима участници бяха противопоставени на пистата. Всички те за определено време трябваше да направят максимално много обиколки на трасето. След оспорвана битка на първо място с най-много обиколки за най-кратък период се класира отборът, сформиран от фермерите от четвъртия сезон Гергана и Калоян и водещия Иван Христов.

След тях на второ място застана отборът на „Горан и фермерите“ – Димитър от първия сезон на шоуто, Горан Иванов и Алек, които в знак на уважение преотстъпиха медалите и наградите си на отбора на феновете на предаването Мартин Русев, Аспарух Манчев и Кирил Кирилов.

На почетното трето място се класираха „Талантливите“ в състав Ивайло Караньотов, Йоана и Александър, участници във „Фермата: Съединение“, вече отпаднали от шоуто.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл