Феро се чуди от головата суша на "Берое"

Ферарио Спасов, треньорът на "Берое", не може да намери обяснение за головата суша, налегнала отбора му. Тя се видя и при 1:1 срещу "Славия".

"Отбелязахме гол, но не ни стигна - ядосваше се Спасов. - Имахме и други положения, но не стигна. Не са ни добри показателите. Странна ми е головата суша, която ни гони. След един случаен удар "Славия" изравни, а ние не можахме да реагираме. Така губим точки. Резултатът не ми носи спокойствие."

"Берое" поведе с гол на бившия национален защитник Венцисла Василев. 11 минути преди края Иван Минчев изравни за "белите". "Славия" прекъсна серия от четири поредни загуби. Също 4 двубоя "Берое" е без победа.

Само за 10 минути "Дунав" направи напух и прах "Нефтохимик" в дербито на новаците. В Разград тимът от Русе спечели с 3:0. Диян Димов започна серията, последваха два гола на Мирослав Будинов. И интригата приключи в 25-ата минута. Така напражението върху треньора на "Нефтохимик" Христо Янев се засили сериозно. А в четвъртък "шейховете" приемат бившия му тим ЦСКА.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ