Фики организира частно парти за феновете си

Стораро-младши подари на всички почитатели своя дебютен албум.

Певецът раздаваше автографи дори и върху телата на почитателките си

Един от най-коментираните личности през последните няколко месеца - Фики, организира частно парти за своите фенове в семейната сладкарница „Стораро“. Заведението се оказа тясно да побере всички почитатели на поп фолк изпълнителя, които бяха дошли специално, за да се видят със своя любимец, да си вземат автограф и да се снимат с него.

Това е първият официален фен клуб на звездата на „Пайнер“ от началото на професионалната му кариера, която започна преди три години. „Исках дебютният ми албум да стане факт. Освен това сега е най-подходящият момент, около коледните празници, когато именно е времето за срещи с приятели и любими хора“, споделя Фики относно причината да организира фен клуба си точно сега.

Изпълнителят на „С друг ме бъркаш“ подари на всички гости своя дебютен албум. Освен че обложката на диска красеше тортата, с която Фики почерпи своите гости, той подари на всеки от тях компилацията от две CD и едно DVD, както и календар за предстоящата 2017 г. Стораро-младши не отказа да сложи подписа си навсякъде, където го помолиха, дори и по телата на почитателките си. Те от своя страна го поздравиха с изпълнения на негови песни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица