Фики предизвика фурор с изявата си в Перник

Певецът се снимаше с почитателите си и даваше автографи в продължение на 40 минути

Феновете „държат“ колата му до полунощ

 

Хитовият изпълнител Фики предизвика истински фурор в Перник в неделя вечерта. Певецът закри концерт, на който участва благотворително заедно с редица свои колеги от поп, попфолк, арендби и фолклорната сцена. Те всички показаха, че не съществува война между стиловете и се обединиха в името на живота и здравето на две малки дечица от града - Жожи и Никола. Около 2000 души препълниха зала „Борис Гюдеров“, за да се докоснат до своите любимци.

Стораро-младши раздаваше автографи и си правеше селфита с всички желаещи пред залата в продължение на 40 минути след края на концерта. Когато решава да потегли към София обаче, охраната му съобщава, че колата му е окупирана от стотици фенове на паркинга. Тогава органите на реда съставят план за изпращането му, като го извеждат от друг изход и със служебен автомобил го закарват до крайна точка на града, където техен колега трябва да докара возилото на певеца.

Насъбралата се тълпа обаче не пуска виненочервения лек автомобил на Фики да тръгне от паркинга. Цялото возило е изписано в „Обичам те, Фики“ и телефонни номера. Още около час звездата на музикалната компания „Пайнер“ стои в очакване на автомобила си и чак към полунощ успява да се прибере с него у дома.

„Отидох още в 18 ч, преди да е започнал концертът, раздавах автографи и се снимах с феновете до излизането на сцената малко след  20 ч. Като свърших, пак продължихме. Но те бяха толкова много, че не успях да удовлетворя желанията на всички. Съжалявам за което. Безкрайно съм благодарен, че Господ ме е дарил с любовта на толкова много хора“, коментира Фики създалата се ситуация.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица