Филип Морис пуска на българския пазар IQOS 3 DUO

Филип Морис България пуска на пазара новата версия на системата за нагряване на тютюн IQOS 3 DUO. Дизайнът на устройството е като този на IQOS 3, но новата версия е с нови характеристики, разработени по препоръка на потребителите. Страната ни е трета по ред на лансиране на продукта след Япония и Мексико.

Компактният дизайн на IQOS 3 DUO вече дава възможност за две последователни употреби без зареждане на холдъра, като осигурява и много по-бързо зареждане на самия холдър в джобното зарядно в сравнение с предишните поколения на устройството.

IQOS 3 DUO ще се предлага в четири основни цвята, в които се предлага IQOS - черен, син, бял, бронзов, както и в лимитирана серия в пети цвят - меден. Всички аксесоари за предишната версия на устройството IQOS 3 ще са съвместими с новия вариант.

Най-новата версия на устройството IQOS 3 DUO се отличава с най-бързия и мощен холдър в портфолиото на IQOS досега.

"С това подобрение ние спазваме обещанието си да представяме по-добро преживяване с новото устройство. Това е начинът, по който ние вървим напред и вече около 12 милиона души по света ползват IQOS, като 70% от тях са изцяло преминали на системата за нагряване на тютюн. Инвестирали сме над 6 милиарда долара в научни изследвания и разработки, производство и комерсиализация на гама от революционни бездомни продукти", коментира Джopдж Mapгoниc гeнepaлeн мeниджъp нa Филип Mopиc Бългapия.

От 4 ноември продуктът ще е наличен в магазините на IQOS, както и онлайн, а за тези, които искат да заявят предварително определен цвят, могат да го направят още на 24 октомври на сайта на IQOS.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес