Финалистка на "Евровизия" и последният вокалист на "Рейнбоу" на Нова година в Пловдив

заря

Куп звезди ще се съберат навръх Нова година в Пловдив, където ще пеят, свирят и танцуват на сцената на площад "Стефан Стамболов".

Празничната програма започва в 22 часа със 70-минутен концерт на българската рок банда "Джон Стийл" и последния вокалист на легендарната британска група Rainbow Doogie White (Дуги Уайт). Те ще изпълнят великите парчета на "Рейнбоу" и кавъри на "Iron Maiden" и "Dio".

В 23:45 часа започва отмятането на последните минути от тази година с танцьорите от фолклорен ансамбъл "Тракия", като тяхното новогодишно хоро ще бъде на фона на празнични илюминации, изстрелвани от Бунарджика и от площада пред Община Пловдив.

30 минути след полунощ на сцената ще се качи 10-годишната Лидия Ганева, финалистка в тазгодишното издание на детската "Евровизия".

В 00:40 часа е началото на концерта на група "Фондацията" - Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов, Венко Поромански и Дони ще изпълнят вечните евъргрийни на "Щурците", ФСБ, БТР, Дони и Момчил, които са любими песни на три поколения българия. От 1:30 часа до ранни зори на сцената край Главната улица в Пловдив ще се вихри DJ Skill, който ще пуска актуална клубна музика и ще накара всички да танцуват независимо какво ще бъде времето в новогодишната нощ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони