ФК "Етър" посреща "Лудогорец" в Търново, очаква подкрепа от феновете

ФК „Етър” ще посрещне в неделя от 16,30 ч. във Велико Търново тимът на „Лудогорец” в първия си домакински мач за пролетния полусезон.

„Не си правим илюзии, играем с най-добрия български отбор, но ще използваме наши шансове да отбележим гол. Аз съм оптимист, защото все пак това е футбол. Ще искам от отбора много добра тактическа дисциплина и отдаденост”, сподели старши треньорът на „виолетовите” Петко Петков, който в периода 2015 – 2018 г. беше помощник треньор на „Лудогорец”.

Тимът от Разград в четвъртък вечерта падна от италиански гранд „Интер”. Помолен да коментира играта на българския тим, Петков подчерта, че е изключително щастлив отбор като „Интер” да гостува в България. „Лудогорец” изигра един достоен мач. Трябва да отчетем голямата класа на италианците. А „Лудогорец”, с участието си в тези турнири, показва България пред света и, че все още ни има на картата.” – допълни старши треньорът на „Етър”.

Петков сподели, че още преди да дойде в „Етър” е бил наясно със ситуацията в тима. Сега целите пред него са избегне баражите и да остане в А група. Затова отборът е пределно мобилизиран. Днес отец Петър отслужи водосвет за здраве и успех на стадион „Ивайло”.

Още днес от 15 ч. на касата до Спортния диспансер ще започне предварителната продажба на билетите за двубоя в неделя. В събота касите ще работят от 10 ч. до 17 ч. В неделя от 12 ч. ще работи касата на Фен магазина, а от 14 ч. ще отворят и всички други каси.

Паркингът пред стадион „Ивайло” ще бъде затворен в неделя от 8 ч.

Междувременно станаха ясни и съдийските назначение – в неделя мачът ще бъде ръководен от Никола Попов от София. Негови асистенти ще са Мартин Венев и Петър Митрев. Четвърти съдия ще е Николай Йорданов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ