Фланелката на Данчо Йовчев за късмет във „Фермата“

Бесарабската българка във „Фермата“ Лилия ще разчита на подкрепата за предстоящия й дуел в неделя с Христина не само на съфермерите си, но и на олимпийската легенда Данчо Йовчев. Въпреки че той няма да присъства тялом на арената, за да я напътства и да й стиска палци, спортистът й подари тениска, която да й напомня за него и да й повдига духа. Освен това, младата жена е категорична, че дрехата-талисман ще й донесе късмет в дуела.

Лилия разкри, че фланелката с родния трибагреник, която получи от големия атлет, ще я нахъса още повече да се завърне триумфално в неделя и да продължи да се състезава за голямата награда от 100 000 лева. „Данчо, няма да се изложа, обещавам. Задължително ще се върна“, заяви бесарабката.

Не всички от съфермерите й обаче са убедени в победата й. Първо, софиянката Христина реши да се спре на нея за свой опонент, именно защото я смята за по-слаба в сравнение с останалите жени в стопанството. След избора на Лилия за дуелист, всички се поинтересуваха как се чувства и дали е притеснена. Това отношение видимо подразни талантливата певица, която зададе въпроса защо всички толкова много се страхуват от Христина. Освен това припомни на песимистите около себе си, че арената е място, където се случват чудеса и нищо не може да бъде напълно предвидено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл