Флашмоб за българското председателство на ЕС

С атрактивен флашмоб в центъра на Варна младежката организация на ГЕРБ изрази подкрепата си за българското председателство на Съвета на ЕС. Над 250 младежи – участници в десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ, се включиха в инициативата, която се проведе на площад „Независимост”. Облечени със сини тениски и с шапки в цветовете на българския национален флаг, младежите изписаха с телата си EU и БГ.

%d1%84%d0%bb%d0%b0%d1%88%d0%bc%d0%be%d0%b1-1

„С тази инициатива младежката организация на ГЕРБ, която обединява в себе си част от граждански най-активните и будни млади хора в държавата, застава зад главния приоритет на България – председателството на Съвета

на ЕС”, коментира лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев. По думите му младите хора ще имат много силна роля в председателството, тъй като много от тях ще участват в същинския процес по неговата организация като доброволци в рамките на съпътстващите събития. „С идеите, които генерират, те могат да бъдат истинската принадена стойност, която да направи председателството ни пълноценно и успешно”, допълни Георг Георгиев, който бе най-младият народен представител в 43-то НС, а в момента е най-младият зам.-министър в МВнР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България