„Фондацията” на новогодишен бал с Опера Пловдив на 29 декември

Група „Фондацията” ще свири заедно с Оркестъра на Опера Пловдив на 29 декември в Дома на културата „Борис Христов” в града под тепетата по време на традиционния Новогодишен бал. Темата на тазгодишното му издание е „Любимата музика на три поколения”.

Вратите на фоайетата на Градския дом на културата „Борис Христов” ще се се отварят в 18,30 часа с разнообразна програма в изпълнение на певците, музикантите и балета на Опера Пловдив с комплимент  - чаша вино! От 19,30 часа е началото на концерта  на „Фондацията в Операта”, в който Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански заедно с Оркестъра на Опера Пловдив ще представят в нов аранжимент  незабравимите хитове на групите, от които е започнала знаменитата им кариера.

Сред по-известните евъргрийни са  „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма връщане назад” на Б.Т.Р., „Червило“ на Дони и др.  Новогодишният бал под диригентството на Диан Чобанов ще продължи над 4 часа и ще приключи малко преди полунощ, обещават организаторите от Опера Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони