Формула на глупостите

Политизираният „Оскар", за който пишем толкова много години, вече няма значение

Както беше изяснено, тази година е юбелейна. За 90-и път се състоя многочасовото масово убиване на времето в очакване на престижната статуетка. Най-положителният и най-безопасен мъж днес в Америка е Оскарът, златния идол, който никой не насилва, никой не заглежда и си държи ръцете на правилното място.

„Той също няма пенис, добре е да имаме повече от тях!", радостно информира целия свят Джими Кимъл, водещ на церемонията. Асексуалността като главен символ на киното го прави още по-привлекателен за холивудския бомонд. Той не е жив, а това означава, че не притежава забранените за мъже качества. Не гали с „вътрешната страна на дланта си" интимните женски зони, от което чувствителните жертви след двадесет и повече години истерично ще го обвиняват през медиите в насилие.

Оскарът не може да бъде педофил, но теоретично той може да принадлежи към всяка категория на сексуална ориентация, в зависимост от въображението на собственика. Оскарът е абсолютно безобиден за обществото. Той е бъдещето на съвременния свят и едва ли ще се превърне в център на скандал. И ако по волята на един безумен сценарист някога той оживее на екрана, то никога няма да бъде замесен в мрежи за изнудване. Оскарът е последният светец на Америка.

По-важно е да се отбележим, че руските хакери се оказаха безсилни пред мощта на церемонията. „Путин не можа да се намеси при вземането на това решение!" , закачливо коментира случилото се Кимел. Усещането за щастие и пълна хармония бе помрачено само от ниския рейтинг за гледаемост. Шоуто е било гледано само от 26,5 милиона зрители. Юбилейният „Оскар" получи най-лошия резултат за последните десет години. Това само доказва, че изкуството отдавна трябваше да се обърне към обикновения човек.

(Със съкращения, превод Павел Павлов)

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари